WAAR STAAT DAT OOK ALWEER?
Een agenda, een map met mijn planning, een schrift per klant, Evernote, Notities van Apple, Asana en Trello. Dat zijn de zakelijke attributen die mij en mijn planning op het pad moeten houden. Plus: er zwerft een handgekrabbeld lijstje op m'n bureau met dingen die ik écht niet moet vergeten vandaag.

En dan liggen er thuis nog een bullet journal, een mindfulnessdagboek, een dankbaarheidsdagboek en gewoon een schrift waarin ik af en toe mijlpalen, aantekeningen en dagelijkse successen schrijf. Oh, en ik heb nóg een schrift: daar staan weer ideeën in die ik nog uit wil werken. Dat zwerft tussen kantoor en huis dagelijks met mij mee.

Dat klinkt als georganiseerd. BIJNA. Of als iemand die graag schrijft. Klopt. Maar gevolg ervan is wel dat ik af en toe mijn haren uit mijn hoofd ruk met de vraag: WAAR OH WAAR heb ik dat nou genoteerd?! Het moet gezegd: plannen en het organiseren van je planning is een vak 😅
... See MoreSee Less

View on Facebook

De vakantie zit er weer op. Even voelde het alsof ik van 30 naar 120 km per uur moest schakelen in 3 seconden, maar het went weer snel. Drie weken een offline leven leiden zijn goed geweest. Gisteren had ik een dag waarin niets ging zoals ik wilde. Vandaag is een dag waarop ik mijn zegeningen tel en weer lekker aan de slag ben voor mijn klanten.

Uitgerust, opgeruimd en gewoon goeie zin. Zo'n dag. Volle kracht weer vooruit. Maak er wat moois van vandaag. Doe ik dat ook 😊.
... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat een leuke dag gisteren. Weer een mooi voorbeeld van “Always mix business with pleasure”. Met Nienke Bloem en Funnel Club een topdag gehad. Aan de slag nu met die funnels! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Wat een week. Nu al!
Maandag had ik een teamuitje naar Parijs met Nienke Bloem. Successen moet je vieren en dat hebben we die dag zeker gedaan.

Alweer 3 jaar werk ik samen met deze ondernemer in optima forma. Zij bruist van de ideeën én voert ze uit. 'Always mix business with pleasure' en 'Je moet het gewoon doen' zijn uitspraken die ze regelmatig doet en ook toepast. Dus zoals ik met haar meedenk, doet ze dat andersom ook regelmatig. En geeft ze mij af en toe een vriendelijke schop onder mijn kont om míjn ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren.

Een mooie wisselwerking en dat inspireert op mij op vele vlakken! Soms voel je je echt een enorme bofkont. En laten we wel wezen: dat bén ik ook 😊.

En dinsdag ben ik naar mijn kantoor verhuisd. Ik heb de afgelopen 2 weken hard geklust op de meest onmogelijke tijden (het werk gaat tenslotte ook gewoon door).

Het resultaat mag er zijn. Met weinig middelen kun je een heel paleis bouwen. Samen met mijn lief een bureau van osb-plaat gemaakt, en hé, daar kun je ook prima plinten van maken voor weinig. Met wat verf, een restpartij tapijttegels voor een prikkie, (natuurlijk) IKEA en spullen die ik nog had, is het een superfijne ruimte geworden. Aan de slag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

5 months ago

Regelbrein - Virtual Assistant

It’s a wrap! Hier zit een heel blij ei. Vanaf 1 juni is dit mijn stek: een eigen kantoor bij FLXspace. Bijna 50, ik vind dat toch te jong voor achter de geraniums. Dus binnenkort mijn eigen kantoor én tussen andere ondernemers. Nu nog ff de wanden en vloer onderhanden nemen en dan mijn nieuwe speeltuin inrichten. Tralalalaaa. ... See MoreSee Less

View on Facebook