Wat een week. Nu al!
Maandag had ik een teamuitje naar Parijs met Nienke Bloem. Successen moet je vieren en dat hebben we die dag zeker gedaan.

Alweer 3 jaar werk ik samen met deze ondernemer in optima forma. Zij bruist van de ideeën én voert ze uit. 'Always mix business with pleasure' en 'Je moet het gewoon doen' zijn uitspraken die ze regelmatig doet en ook toepast. Dus zoals ik met haar meedenk, doet ze dat andersom ook regelmatig. En geeft ze mij af en toe een vriendelijke schop onder mijn kont om míjn ideeën ook daadwerkelijk uit te voeren.

Een mooie wisselwerking en dat inspireert op mij op vele vlakken! Soms voel je je echt een enorme bofkont. En laten we wel wezen: dat bén ik ook 😊.

En dinsdag ben ik naar mijn kantoor verhuisd. Ik heb de afgelopen 2 weken hard geklust op de meest onmogelijke tijden (het werk gaat tenslotte ook gewoon door).

Het resultaat mag er zijn. Met weinig middelen kun je een heel paleis bouwen. Samen met mijn lief een bureau van osb-plaat gemaakt, en hé, daar kun je ook prima plinten van maken voor weinig. Met wat verf, een restpartij tapijttegels voor een prikkie, (natuurlijk) IKEA en spullen die ik nog had, is het een superfijne ruimte geworden. Aan de slag!
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Regelbrein - Virtual Assistant

It’s a wrap! Hier zit een heel blij ei. Vanaf 1 juni is dit mijn stek: een eigen kantoor bij FLXspace. Bijna 50, ik vind dat toch te jong voor achter de geraniums. Dus binnenkort mijn eigen kantoor én tussen andere ondernemers. Nu nog ff de wanden en vloer onderhanden nemen en dan mijn nieuwe speeltuin inrichten. Tralalalaaa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Is er iemand die dit herkent?!😇 #fridayfun ... See MoreSee Less

View on Facebook

Vrijwel dagelijks hebben we contact via e-mail, telefoon en WhatsApp, maar vandaag hadden we weer eens een LIVE afspraak. Lunchen met Aaltje Vincent, een van de opdrachtgevers die mijn werk zo leuk maakt. Heerlijke lunch, bijpraten, plannen delen en zelfs een cadeau... #dankbaar #inspiratie ... See MoreSee Less

View on Facebook