Nienke Bloem – Keynote speaker Customer Experience

“Irene is voor mij een rots in de branding. Sinds maart 2016 is ze mijn Virtueel Assistente en kan ik op haar bouwen. Ze is betrouwbaar, eerlijk, een harde werker, een meedenker en zet de commerciële bril op. Zo bouwen we samen aan mijn Sprekers Business. Irene is een TOP VA.”

Aaltje Vincent – Grondlegger Jobmarketing- en Candidatemarketing methode, spreker, bestseller auteur

“Ja! Irene is een vakvrouw pur-sang. En ik kan het weten. Iedere dag ben ik ontzettend blij 🙂 met haar vakmanschap. Zij denkt mee in werkelijk alles wat ik organiseer en communiceer, zij ontlast en ontzorgt.
Zoals ik het haar onlangs zei ‘jij geeft de Irene saus aan Aaltje Vincent & Company’, professioneel, enthousiast, warm. Zij ziet meer dan ik zie in alles wat ik onderneem, van planning tot slides tot redigeren tot klantcontact.”

Marlys Stradmeijer – Marlys Stradmeijer Coaching

“Sinds 2013 werk ik regelmatig samen met Irene. Ze is een inspirerende vrouw met organisatietalent die creatief, hardwerkend en met een dosis humor haar opdrachten vervult. Ze neemt mij als ondernemer die dingen uit handen waar ik zelf mee worstel. Zodat ik me kan concentreren op mijn kernactiviteiten en de dingen die ik leuk vind.”

Frank Boon – FollowYourPassion (Frank was klant in 2016)

“Ik ben inmiddels 1,5 jaar lang gestart als ondernemer en in het begin wilde ik alles zelf doen. Ik ben perfectionist dus ik wilde alle touwtjes in handen houden. Tot ik tot inzicht kwam dat als ik écht stappen wil maken en wil groeien, ik moet leren om hulp te vragen en niet alles zelf meer willen doen. En toen kwam ik in contact met Irene.
Sindsdien neemt zij met name mijn hele marketingcommunicatie uit handen en jeetje wat is dat een verademing! Ze is erg productief, goed georganiseerd en denkt altijd mee.
Inmiddels kan ik me puur focussen op mijn kerntaken, haal ik veel meer energie uit mijn dagen, en verloopt de samenwerking als een zonnetje.
Mijn grootste tip naar andere ondernemers: wacht niet en huur deze topper van een VA in!”

Miranda de Graaf – ProwareGolf (Miranda was klant in 2016)

“Samenwerken met Irene, het brein achter ‘Regelbrein’, is geweldig! Met haar tomeloze energie en inzet weet ze steeds de juiste snaar te raken in de communicatie naar onze klanten. Een (kort) telefoongesprek of een e-mail is de start van een nieuwe tekst of mailing. Wij geven aan waarover we onze klanten willen informeren en Irene schrijft een artikel of stelt een mailing op. Niet alleen de teksten zijn bij haar in goede handen, maar ook het verfraaien van teksten met beeldmateriaal kunnen wij gerust aan haar overlaten. Regelbrein heeft de juiste expertise om ons te assisteren op het gebied van communicatie.”

Erik du Pré – Skicentrum Hillegom (Erik was klant in 2016)

“Irene is een professional. Ze maakt duidelijke afspraken en is zowel professioneel als flexibel in de omgang. Wat ik fijn vind is dat ik vooraf weet wat ik iedere maand betaal voor haar diensten. Alles is geregeld in een contract met heldere afspraken. Irene denkt met mij mee en toont veel interesse in mijn bedrijf. Doordat ze dat doet, zijn haar teksten op maat geschreven. Ook al werkt zij als VA voornamelijk op afstand, toch ervaar ik een grote verbondenheid in onze samenwerking.”