Ik houd van mijn werk!

Afwisselend werk vind ik heerlijk. Het werken met en voor verschillende ondernemers vind ik daarom fantastisch. Ik heb bewust gekozen voor de stap naar VA, omdat ik in loondienst doorgaans één functie had. Ik was óf managementassistent óf marketingmedewerker óf communicatieadviseur. Maar als ik het één doe, mis ik het ander: ik doe het namelijk allemaal heel graag. Ik vind het super dat deze verschillende aspecten in mijn werk als VA allemaal samenkomen. In het zelfstandig ondernemen kan ik mijn plannen, creativiteit en daadkracht kwijt.

Anderen over mij

Mijn klanten en collega’s typeren mij als gedreven, enthousiast, intelligent, afspraak is afspraak, gevoel voor humor, doorzetter, empathisch, een kei in teksten en taal, oog voor detail én het grote geheel, een regelaar en creatief.

Blijven leren

Omdat ik geen idee had wat ik later wilde worden – behalve schrijfster en dat boek komt er echt nog een keer – ben ik met een Schoeversdiploma Directiesecretaresse het bedrijfsleven ingestapt. Van secretaresse groeide ik al snel door naar managementassistent. En ik breidde het diploma-assortiment uit met

  • Schoevers Europees Secretaresse
  • Leergang Personeelsmanagement
  • Leergang Operationeel Leidinggeven

In de loop van de tijd ben ik me steeds meer op marketing en communicatie gaan richten. Begin 2015 rondde ik mijn

  • HBO Communicatie

af. Maar hier stop ik natuurlijk niet, dat begrijp je. Daarvoor ben ik té leergierig en zijn er nog te veel leuke trainingen en opleidingen. Suggesties zijn welkom!

Persoonlijk

Getrouwd met Erno, een specialist in IT-beveiliging (da’s weer handig als VA!). Samen hebben we twee prachtige zoons: Ids en Stag. Dit mannenhuishouden is gevestigd in Bennebroek, vlakbij Haarlem. Er wordt veel gevoetbald, maar gelukkig houden ze ook – net als ik – van skiën, mountainbiken, gezelligheid en buitenspelen. Ik ontspan verder met fitness, yoga en meditatie. Geef mij een schaar, papier, verf of potloden en ik vergeet alles om me heen. Hetzelfde gebeurt als ik schrijf of lees.