Waar kan ik je mee helpen?

Misschien heb je zelf al een lijstje. Zo niet, dan gaan we er samen even voor zitten. Veel waar je vanaf wilt, neem ik je graag uit handen. Ik help je met alle plezier vooruit. Dan kun jij je zorgeloos focussen op je klanten en de liefde voor je vak.

Je kunt me inhuren voor een project. Maar het liefst help ik ondernemers op structurele basis vooruit. Kies uit een van deze pakketten het aantal uren dat je me wilt inhuren of we maken een afspraak op maat. Zo weet je van tevoren hoeveel je per maand betaalt voor ondersteuning. Dat is wel zo prettig.
 

Startersbrein Groeibrein
Je wilt eerst de meest urgente of belastende taken overdragen. Zodat je weer ruimte creëert voor jezelf of voor focus op de groei van je bedrijf. Je wilt werken aan groei. We breiden de uitvoering van operationele taken uit. Zo bouwen we verder aan een serieus fundament van je bedrijf.
± 3 uur/week ± 5 uur/week
Regelbrein Einstein
Je bedrijf groeit. We gaan dus online activiteiten inrichten en ervoor zorgen dat je zichtbaar bent in de markt. De markt weet je nu zowel online als offline te vinden. We gaan werken aan jouw status als expert. Met een goede structuur en een team waarop je kunt bouwen, kun je je focussen op strategie, verkoop en het leveren van je diensten.
± 7 uur/week ± 9 uur/week

Eenmalige klus

Natuurlijk kun je ook eenmalig een klus uitbesteden. Misschien wil je een tekst laten schrijven, een training of evenement organiseren, of eindelijk je gedroomde adressenbestand uit alle door jou verzamelde bestanden en visitekaartjes laten samenstellen. In zo’n geval betaal je per gewerkt uur achteraf. Als het gaat om ondersteuning bij een tijdelijk project, neem dan even contact met me op, zodat we in overleg een projectprijs kunnen bepalen.

Waar kan je allemaal aan denken?

Dit besteden ondernemers aan mij uit. Doe hier je voordeel mee. Wellicht brengt het je op ideeën.